Hengelsport Centrum Purmerend

Laatste update
08-01-2006

 
4Home
4Aanbiedingen
4Assortiment
4Winkel
4Route
4Fotocollage
4Verhalen
4Wedstrijden
4Evenementen
4Links
 
 
 
 
 
ontvang
extra korting
als u zich hier
abonneert
 

Dit wil geen enkele hengelsportliefhebber missen

Evenementen

De Vriesplein 6
1442 CG Purmerend
tel/fax: (0299) 432 555
e-mail:

Om naar uit te kijken

 

Helaas in februari 2006 geen Open dag bij Hengelsport Centrum Purmerend

 

Om op terug te kijken

27 februari 2005 - Open dag bij HCP

Zondag 27 Februari was het weer zover. Toen hield Hengelsport Centrum Purmerend haar 4de opendeurdag.

In de overdekte passage tegenover de winkel was het weer een drukte van jewelste. Tal van groothandels demonstreerden de nieuwste hengelsportartikelen voor het komende jaar. Wat deze opendag bijzonder maakte is dat er ook een aantal bijzondere gasten waren. Zo kwam schrijver Paul van de Logt zijn boek: Stille wateren (geschreven samen met Gerard Schaaf) signeren. Voor wie de onderlijn belangrijker is dan het aas kon bij Co (Korda) Schijf aan de stand kijken. Deze onderlijn specialist en knooptovenaar maakte van de meest eenvoudige onderlijn nog een kunstwerk. Verder is Co verdeler van Solar geworden. Solar is van ouds her hét merk voor de karpervisserij. Als we het hebben over rod-pods, banck-sticks, mixen, boilies of piepers. Bij het horen van de naam Solar gaat iedere karpervisser glimmen.

Het Sensas voerteam gaf alle ins en outs over het samenstellen van een goed witvis voer. Of u nu vist met de match, de feeder of met de vaste stok, een goede vangst begint met het lokken van de vis. Ook waren er leden van het HCP. witvis team aanwezig waaronder Ronald Nannings. Deze specialist met de lange lat kon u hier alle informatie over geven.

Ook de roofvisser kwam aan zijn trekken. Naast de vissers van het ABU-predator/HCP team die u alle informatie konden geven omtrent het snoek en snoekbaarsvissen kwamen de mannen van de Carp Collector (whats in the name) met de Aa’s, de Aa’t, de FT’s en de Hammer shads. Middels een aquarium kon u zien wat een shad precies doet onder water, hoe hij bijvoorbeeld reageert als hij wordt gevist als dropshot maar ook hoe u het best uw shad kunt knopen. Verder hadden ze het Loc Jaw pakket bij zich voor de verwende karpervisser.

De firma Zebco was aanwezig met artikelen van deze firma maar ook van de firma Browning. Pure Fishing was er met ABU, Berkley en Mitchell waarbij er een leuke actie was met de nu al beroemde “Blade Dancer”. De mannen van Atomic Tackle kwamen het nieuwst lood demonstreren. De hengelsport vereniging afdeling XI was aanwezig voor vragen omtrent deze regio. Groothandel Fishing Factory met o.a. JRC en Amiaud en tenslotte was er met een molen- en reelservice centrum zijn. Uw auto krijgt een winterbeurt maar waarom zou uw molen of reel geen voorjaars doorsmeer beurt kunnen gebruiken! Indien 's morgens al ingeleverd kon u hem waarschijnlijk al dezelfde dag weer mee naar huis nemen.

De winkel en de beurs gingen open om 10.00 uur en er waren tal van acties en aanbiedingen. Het geheel was weer afgelopen om 16.00 uur.

 

5Top

 

Hengelsport Centrum Purmerend is dealer van vele bekende merken

 

 
 

 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
en nog meer...