Evenementen

Wegens herhaaldelijk succes organiseerde Hengelsport Centrum Purmerend in 2004 weer een open dag.

Zondag 29 Februari j.l. waren er in de overdekte passage tegenover de winkel weer tal van groothandels hun nieuwste producten aan u lieten zien.

Het was een dag voor visminnend Nederland. Naast bekende groothandels, zoals Arca-Bifa, Ultimate, Spro, Okuma, Korda, etc, deed het Sensas voerteam vele tips van de sluier oplichten, kwam AXX het bouwen van spinnerbaits demonstreren en introduceerden wij Waterland Baits, een nieuwe lijn vriesboilies, mixen, pop-up´s en toevoegingen ontwikkeld door een voormalig topkok voor wie de liefde van voedsel niet alleen door zijn eigen maag gaat. Ook Gerard Kerdijk, de forelspecialist van Nederland gaf zijn geheimen prijs en vanuit Volendam hadden we handgemaakte jerkbaits. Dit jaar was ook Eik dobberbouw aanwezig met dobbers voor de karper, witvis, roofvis. Natuurlijk ontbrak het HCP/Maver/Sensas team, Abu Predator/HCP team niet en waren er weer tal van interessante aanbiedingen en acties.

 

Binnenkort kunt u hier de foto´s van de open dag 2004 vinden om uw herinneringen aan deze dag nog eens op te halen.

 

Als u de open dag van 2003 gemist heeft of u wilt nog even een fijne herinnering ophalen, bekijk dan de foto's van open dag 2003.