Hengelsport Centrum Purmerend

Laatste update
04-01-2006

 
4Home
4 Aanbiedingen
4 Assortiment
4Winkel
4 Route
4Fotocollage
4Verhalen
4Wedstrijden
4Evenementen
4Links
 
 
 
 
 
ontvang
extra korting
als u zich hier
abonneert
 

       

Hengelsport Centrum Purmerend voor topprestaties

Wedstrijden

De Vriesplein 6
1442 CG Purmerend
tel/fax: (0299) 432 555
e-mail:

Wie zijn de sportvissers van de HCP-wedstrijdteams? Wanneer komen ze in actie en wat zijn hun resultaten? Lees hier meer over de teams, de agenda, de standen en de wedstrijdverslagen.
Witvisteam 6 Roofvisteam 6 Karper team
Hoe moeilijk is het om in de NFL Hall of Fame te komen?

Edgar Kuus Kees Okx Maarten Weel Ben van Eck Ron Barteling Ronald Nannings Jan de Bruin

 

Hoe moeilijk is het om in de NFL Hall of Fame te komen?

Het verhaal achter de NFL Hall of Fame: wat komt er kijken bij het krijgen van deze eer?

De NFL Hall of Fame is een eer die maar weinig mensen bereiken. Om in de NFL Hall of Fame opgenomen te worden, moet je een bijzonder hoge standaard halen op het gebied van sportprestaties. Om in aanmerking te komen voor de Hall of Fame, moeten spelers minimaal vijf jaar in de NFL spelen en hun teams op een consistente manier helpen om successen te behalen.

De eerste stap om in de Hall of Fame opgenomen te worden, is om als Finalist voorgedragen te worden. Elk jaar worden maximaal tien Finalisten gekozen door een commissie van 48 leden. Deze commissie bestaat uit voormalige spelers, coaches, teammanagers, journalisten en andere leden van de NFL community. Om in aanmerking te komen, moeten spelers minimaal vijf jaar gespeeld hebben en als Finalist worden voorgedragen door minstens twee leden van de commissie.

Eenmaal gekozen als Finalist, worden de spelers beoordeeld door 46 leden van de commissie, die bepalen of ze de Hall of Fame waardig zijn. Om deze eer te krijgen, moeten spelers een meerderheid krijgen van 80 procent van de stemmen. Als een speler deze meerderheid niet krijgt, kan hij pas na twee jaar opnieuw als Finalist worden voorgedragen.

De meeste spelers die in aanmerking komen voor de NFL Hall of Fame, zijn al jarenlang een grote inspiratie voor anderen. Ze hebben het spel op een bijzondere manier gespeeld en een enorme bijdrage geleverd aan de NFL. Dit maakt de Hall of Fame zo waardevol en zo moeilijk te bereiken.

De eisen voor het krijgen van de NFL Hall of Fame: wat moet je doen om het te bereiken?


De impact van de NFL Hall of Fame: waarom is het zo'n grote eer om erin opgenomen te worden?


De concurrentie om in de NFL Hall of Fame te komen: hoe moeilijk is het om deze eer te verdienen?

De NFL Hall of Fame is een prestigieuze eer die slechts een selecte groep atleten en coaches worden toegekend. Om in de NFL Hall of Fame te worden opgenomen, moeten spelers en coaches een indrukwekkend record hebben opgebouwd. Ze moeten ook een grote impact hebben gehad op de NFL en de sport van het American football in het algemeen. Om in de NFL Hall of Fame te komen, moet je een legende zijn.

Daarom is de concurrentie om in de NFL Hall of Fame te komen extreem sterk. Elke speler en coach die in aanmerking komt, moet een ongelooflijk sterke carrière hebben opgebouwd, waardoor het erg moeilijk is om te worden geselecteerd. Elk jaar worden er slechts enkele spelers en coaches in de NFL Hall of Fame toegelaten, wat aantoont hoe moeilijk het is om deze eer te verdienen.

Om een kans te maken op inductie in de NFL Hall of Fame, moeten spelers en coaches hun carrière gebruiken om een ​​ongelooflijk hoog niveau van succes en prestaties te bereiken. Om te worden opgemerkt door de selectiecommissie, moeten spelers en coaches de records van hun concurrenten overtreffen. Ze moeten ook een aanhoudende, positieve invloed hebben op de NFL, met hun prestaties en hun gedrag.

- Verslag HCP witviswedstrijd 4 mei
Afgelopen Zondag 4 Mei 2003 was het weer zover. Om 06.30 uur was het weer dringen in café restaurant“de drie zwanen” te Purmerend. 103 Deelnemers stonden zich te verdringen voor een lootje om daarna bij hun stek alles op te zetten. Het was een vrije wedstrijd wat inhoud dat er met alle hengels gevist mag worden (zolang het er maar 1 tegelijk is). Er werd gevist in drie vakken, opgezet vanaf Spijkerboor tot aan de molen. - Lees verder

5 Witvis team Roofvisteam 6 Karper team
Het ABU-HCP snoekbaarsteam
Teamleden: Edwin Wouters en Johan Schoot.

Het snoekbaars (roofvis) team is in 2001 ontstaan nadat Edwin en Johan met de platbodem van Edwin een wedstrijdje hadden mee gevist met het N.K.S. (Nederlands Kampioenschap Snoekbaarzen) op het Amsterdamse IJ.
Dit beviel zo goed dat Johan opperde om in 2002 vaker mee te doen. Het was Johan die besloot om een goede boot aan te schaffen en daarmee het begin zette om eigenlijk maar alle N.K.S. wedstrijden mee te vissen.
Zonder verdere vaar en vis ervaring schreven we ons in voor de wedstrijden, en dat een balletje raar kan rollen bleek al snel.

De eerste wedstrijd vingen we niet alleen de grootste vis maar behaalden we gelijk een finale ticket. Toch bleek het snoekbaarsvissen moeilijker als we dachten. De daarop volgende wedstrijden visten we ons niet in de prijzen maar toch weer iedere keer een goede middenmoot. Bij de wedstrijd Nederland - België hadden we alle geluk aan onze zijde en wisten we deze wedstrijd als winnaar af te sluiten met zowel de meeste vis als ook de grootste vis. Bij de uiteindelijke finale wisten we de 14e plaats te behalen.

Daar we al veel met de producten van ABU - Berkley en Mitchell vissen is ons gevraagd om komend jaar meerdere producten van de firma´s te testen en wordt het HCP-team powered bij ABU. De teamnaam wordt dan ook voor 2003:
ABU / HCP snoekbaars team.
- N.K.S. Nederlands Kampioenschap Snoekbaarsvissen
Het is September 2001 als vismaat Johan met het idee komt om eens mee te doen met een snoekbaarswedstrijd. Er is namelijk die maand een wedstrijd op het Amsterdamse IJ en aangezien het rustig weer verwacht word kan er met mijn platbodem prima gevist worden. Onze uitslag is slecht maar de sfeer is zo gezellig dat we afspreken om 2002 eens vaker een wedstrijd mee te vissen. Het snoekbaarzen heeft Johan zo gegrepen dat hij op zoek gaat naar een boot. Mijn platbodem is namelijk wel een prima visboot maar voor het rustige varen en verticaalvissen is hij toch minder geschikt. Hij verleid teveel met een beetje wind, waardoor secuur vissen moeilijker is. Het zal Maart 2002 zijn geweest dat Johan in de winkel komt met de mededeling dat hij een “echte” snoekbaarsboot heeft gekocht. We praten over een “deep V” van 5 meter lang en 2 meter breed die ook het grote water en de harde wind aan kan. Dit had ik nooit durven dromen. Nu kunnen we het complete N.K.S. mee vissen. - Lees verder
5 Witvis team 5 Roofvisteam Karperteam
Het HCP-karperwedstrijdteam
Laatste weekend van september (24-25 september 2005)

- Karper koppelwedstrijd Simaja Put

- Wereldkampioenschap karpervissen Lac Amance 2003
Afgelopen 24 tot en met 27 April waren er de wereldkampioenschappen karpervissen op Lac Amance in Frankrijk. Bij dit wereldkampioenschap gaat het erom wie in die vier dagen en drie nachten als koppel de meeste vissen weet te landen met totaal het hoogste gewicht. Verder zijn er net als met witvissen vakken zodat er ook prijzen zijn voor de vakwinnaars en je kan de teamprijs winnen als je met drie koppels als team meevist. - Lees verder

- Verslag Koppelwedstrijd HCP 2003
Zaterdag 27 September was het weer een drukte van jewelste bij Hengelsport Centrum Purmerend voor de loting van alweer de 4e karperkoppelwedstrijd in de Simaja karperput te Scharwoude. Twintig koppels stonden weer te dringen om als eerste hun lootjes te trekken zodat ze alvast konden gaan op bouwen voor de gezelligste, natste, winderigste en koudste karperkoppelwedstrijd van het jaar. - Lees verder

5 Top

 

Hengelsport Centrum Purmerend is dealer van vele bekende merken

 

 
 

 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
en nog meer...