Hengelsport Centrum Purmerend

Laatste update
04-01-2006

 
4Home
4 Aanbiedingen
4 Assortiment
4Winkel
4 Route
4Fotocollage
4Verhalen
4Wedstrijden
4Evenementen
4Links
 
 
 
 
 
ontvang
extra korting
als u zich hier
abonneert
 

       

Hengelsport Centrum Purmerend voor topprestaties

Wedstrijden

De Vriesplein 6
1442 CG Purmerend
tel/fax: (0299) 432 555
e-mail:

Wie zijn de sportvissers van de HCP-wedstrijdteams? Wanneer komen ze in actie en wat zijn hun resultaten? Lees hier meer over de teams, de agenda, de standen en de wedstrijdverslagen.
Witvisteam 6 Roofvisteam 6 Karper team
In welk jaar denk je dat NFL-speler Tom Brady gaat stoppen?

Edgar Kuus Kees Okx Maarten Weel Ben van Eck Ron Barteling Ronald Nannings Jan de Bruin

 

In welk jaar denk je dat NFL-speler Tom Brady gaat stoppen?

Tom Brady is een legende in de NFL. De quarterback van de New England Patriots heeft gedurende de afgelopen twintig jaar een indrukwekkende carrière opgebouwd. Hij heeft meer Super Bowl-titels gewonnen dan elke andere speler in de geschiedenis, meer dan 300 wedstrijden gespeeld en meer dan 80.000 passing yards verzameld. Maar de vraag blijft: in welk jaar zal Brady de NFL verlaten?

Er zijn veel mensen die denken dat Brady nog een paar jaar zal spelen. Hij is nog steeds in staat om te presteren op een hoog niveau en hij heeft zelfs zijn contract met de Patriots verlengd tot 2022. Maar sommigen denken dat hij na het seizoen van 2021 zal stoppen. Er zijn veel factoren die hierbij kunnen komen kijken, zoals Brady's gezondheid, zijn prestaties en zelfs zijn persoonlijke leven. Als dit zo is, dan zou Tom Brady na 2021 stoppen met spelen.

Hoe dan ook, Tom Brady is een legende in de NFL die nooit ophoudt te verrassen. Wanneer hij uiteindelijk besluit om te stoppen, zal het een moeilijke dag zijn voor veel fans. Maar tot die tijd zullen we gewoon kunnen genieten van elke wedstrijd die Brady speelt en hopen dat hij nog een paar jaar zal blijven spelen in de NFL.

Tom Brady: de vraag of hij zal stoppen met spelen in het jaar 2021?

Tom Brady is al jaren een van de meest gevierde spelers in de NFL. Hij heeft al vele successen behaald en een aantal records gebroken. Maar hoe lang kan hij nog doorgaan? Er is veel discussie over in welk jaar Brady eventueel zou kunnen stoppen met spelen. Een van de meest interessante theorieën is dat Brady zou kunnen stoppen met spelen in 2021. Dit zou een geschikt jaar zijn voor zijn carrière, omdat hij dan 45 jaar zou zijn. Dit zou ook een logische stap zijn, omdat hij dan al bijna 25 jaar actief is in de NFL. Er zijn veel mensen die denken dat Brady nog een jaar of twee zal spelen, maar velen geloven dat 2021 een geschikt jaar voor hem zou kunnen zijn om te stoppen. Als Brady werkelijk besluit om in 2021 te stoppen, zal hij veel mensen teleurstellen, maar hij zal ook veel respect krijgen voor alles wat hij heeft bereikt. Alleen de tijd zal het leren, maar het is interessant om te zien hoe de discussie over dit onderwerp zich ontwikkelt. Misschien zal Tom Brady in 2021 stoppen met spelen. Alleen hij weet wat hij gaat doen.

Tom Brady: de verwachtingen voor 2021, zal hij stoppen of niet?

Tom Brady heeft al veel successen behaald in de NFL, waaronder zeven Super Bowl titels. Er wordt veel gespeculeerd over hoe lang hij nog actief zal blijven in de NFL. Tom Brady is nu 43 jaar oud en hij lijkt er geen genoeg van te krijgen. Er wordt gezegd dat Tom Brady in 2021 zal stoppen, maar veel mensen denken dat hij nog een jaar doorgaat. Zijn prestaties in 2020 waren uitstekend en hij zal waarschijnlijk nog een paar jaar actief blijven. Het lijkt erop dat de beslissing van Tom om te stoppen of door te gaan, afhankelijk is van hoe hij zich voelt. Tom Brady heeft ook aangegeven dat hij geen haast heeft om te stoppen. Hij heeft laten weten dat hij graag nog een paar jaar wil blijven spelen voor de Tampa Bay Buccaneers. Als hij zo doorgaat, is het waarschijnlijk dat hij niet binnen een jaar zal stoppen. De verwachting is dus dat Tom Brady in 2021 nog actief zal blijven in de NFL. Het is moeilijk te zeggen wanneer hij precies zal stoppen, maar het lijkt erop dat hij nog een paar jaar doorgaat. Als je een fan bent van Tom Brady, kun je je gelukkig prijzen dat je nog meer jaren van deze legendarische speler kunt genieten.

- Verslag HCP witviswedstrijd 4 mei
Afgelopen Zondag 4 Mei 2003 was het weer zover. Om 06.30 uur was het weer dringen in café restaurant“de drie zwanen” te Purmerend. 103 Deelnemers stonden zich te verdringen voor een lootje om daarna bij hun stek alles op te zetten. Het was een vrije wedstrijd wat inhoud dat er met alle hengels gevist mag worden (zolang het er maar 1 tegelijk is). Er werd gevist in drie vakken, opgezet vanaf Spijkerboor tot aan de molen. - Lees verder

5 Witvis team Roofvisteam 6 Karper team
Het ABU-HCP snoekbaarsteam
Teamleden: Edwin Wouters en Johan Schoot.

Het snoekbaars (roofvis) team is in 2001 ontstaan nadat Edwin en Johan met de platbodem van Edwin een wedstrijdje hadden mee gevist met het N.K.S. (Nederlands Kampioenschap Snoekbaarzen) op het Amsterdamse IJ.
Dit beviel zo goed dat Johan opperde om in 2002 vaker mee te doen. Het was Johan die besloot om een goede boot aan te schaffen en daarmee het begin zette om eigenlijk maar alle N.K.S. wedstrijden mee te vissen.
Zonder verdere vaar en vis ervaring schreven we ons in voor de wedstrijden, en dat een balletje raar kan rollen bleek al snel.

De eerste wedstrijd vingen we niet alleen de grootste vis maar behaalden we gelijk een finale ticket. Toch bleek het snoekbaarsvissen moeilijker als we dachten. De daarop volgende wedstrijden visten we ons niet in de prijzen maar toch weer iedere keer een goede middenmoot. Bij de wedstrijd Nederland - België hadden we alle geluk aan onze zijde en wisten we deze wedstrijd als winnaar af te sluiten met zowel de meeste vis als ook de grootste vis. Bij de uiteindelijke finale wisten we de 14e plaats te behalen.

Daar we al veel met de producten van ABU - Berkley en Mitchell vissen is ons gevraagd om komend jaar meerdere producten van de firma´s te testen en wordt het HCP-team powered bij ABU. De teamnaam wordt dan ook voor 2003:
ABU / HCP snoekbaars team.
- N.K.S. Nederlands Kampioenschap Snoekbaarsvissen
Het is September 2001 als vismaat Johan met het idee komt om eens mee te doen met een snoekbaarswedstrijd. Er is namelijk die maand een wedstrijd op het Amsterdamse IJ en aangezien het rustig weer verwacht word kan er met mijn platbodem prima gevist worden. Onze uitslag is slecht maar de sfeer is zo gezellig dat we afspreken om 2002 eens vaker een wedstrijd mee te vissen. Het snoekbaarzen heeft Johan zo gegrepen dat hij op zoek gaat naar een boot. Mijn platbodem is namelijk wel een prima visboot maar voor het rustige varen en verticaalvissen is hij toch minder geschikt. Hij verleid teveel met een beetje wind, waardoor secuur vissen moeilijker is. Het zal Maart 2002 zijn geweest dat Johan in de winkel komt met de mededeling dat hij een “echte” snoekbaarsboot heeft gekocht. We praten over een “deep V” van 5 meter lang en 2 meter breed die ook het grote water en de harde wind aan kan. Dit had ik nooit durven dromen. Nu kunnen we het complete N.K.S. mee vissen. - Lees verder
5 Witvis team 5 Roofvisteam Karperteam
Het HCP-karperwedstrijdteam
Laatste weekend van september (24-25 september 2005)

- Karper koppelwedstrijd Simaja Put

- Wereldkampioenschap karpervissen Lac Amance 2003
Afgelopen 24 tot en met 27 April waren er de wereldkampioenschappen karpervissen op Lac Amance in Frankrijk. Bij dit wereldkampioenschap gaat het erom wie in die vier dagen en drie nachten als koppel de meeste vissen weet te landen met totaal het hoogste gewicht. Verder zijn er net als met witvissen vakken zodat er ook prijzen zijn voor de vakwinnaars en je kan de teamprijs winnen als je met drie koppels als team meevist. - Lees verder

- Verslag Koppelwedstrijd HCP 2003
Zaterdag 27 September was het weer een drukte van jewelste bij Hengelsport Centrum Purmerend voor de loting van alweer de 4e karperkoppelwedstrijd in de Simaja karperput te Scharwoude. Twintig koppels stonden weer te dringen om als eerste hun lootjes te trekken zodat ze alvast konden gaan op bouwen voor de gezelligste, natste, winderigste en koudste karperkoppelwedstrijd van het jaar. - Lees verder

5 Top

 

Hengelsport Centrum Purmerend is dealer van vele bekende merken

 

 
 

 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
en nog meer...