Hengelsport Centrum Purmerend

Laatste update
04-01-2006

 
4Home
4 Aanbiedingen
4 Assortiment
4Winkel
4 Route
4Fotocollage
4Verhalen
4Wedstrijden
4Evenementen
4Links
 
 
 
 
 
ontvang
extra korting
als u zich hier
abonneert
 

       

Hengelsport Centrum Purmerend voor topprestaties

Wedstrijden

De Vriesplein 6
1442 CG Purmerend
tel/fax: (0299) 432 555
e-mail:

Wie zijn de sportvissers van de HCP-wedstrijdteams? Wanneer komen ze in actie en wat zijn hun resultaten? Lees hier meer over de teams, de agenda, de standen en de wedstrijdverslagen.
Witvisteam 6 Roofvisteam 6 Karper team
Zullen de Tampa Bay Buccaneers in 2021 herhalen?

Edgar Kuus Kees Okx Maarten Weel Ben van Eck Ron Barteling Ronald Nannings Jan de Bruin

 

Zullen de Tampa Bay Buccaneers in 2021 herhalen?

De Tampa Bay Buccaneers hebben in 2020 hun beste seizoen in jaren gehad. De Buccaneers wonnen hun eerste Super Bowl sinds 2002 en zijn klaar om hun titel te verdedigen in 2021. Maar hoe goed zijn de kansen van de Buccaneers om in 2021 te herhalen?

Om te beginnen hebben de Buccaneers een van de meest talentvolle rosters in de NFL. Met sterspelers zoals Tom Brady, Mike Evans en Lavonte David hebben ze een kern van top-tier spelers die meespelen in de competitie. Bovendien hebben ze een veelbelovende verdedigingscoördinator in Todd Bowles, die de verdediging van de Buccaneers naar een hoger niveau heeft gebracht. Dit geeft de Buccaneers een voordeel als het gaat om het voortzetten van hun succes in 2021.

Daarnaast heeft het team ook een aantal goed gecoördineerde offensieve spelers. Met een ervaren quarterback als Tom Brady, samen met een krachtige running back-combinatie van Ronald Jones en Leonard Fournette, hebben de Buccaneers een sterke offensieve aanpak die het team zal helpen om zijn titel te verdedigen in 2021.

Ondanks de positieve punten die het team heeft, is er ook reden voor bezorgdheid. De Buccaneers hebben een aantal sleutelspelers verloren in de vrije agentschappen, waaronder pass rusher Shaquil Barrett en linebacker Lavonte David. Dit betekent dat het team op zoek moet gaan naar nieuwe spelers die kunnen helpen om het succes van het team voort te zetten.

Het goede nieuws is dat de Buccaneers hun talentenbasis hebben versterkt door gebruik te maken van de NFL Draft. Met spelers als Kyle Trask, Joe Tryon en Robert Hainsey heeft het team een aantal talenten geselecteerd die het team zullen helpen om zijn titel te verdedigen in 2021.

In het algemeen hebben de Tampa Bay Buccaneers een goede kans om in 2021 te herhalen. Ze hebben een talentvolle kern van spelers, een solide coaching staf en ze hebben hun talentenbasis versterkt met de NFL Draft. Als het team in staat is om zijn sterke prestaties van 2020 voort te zetten, zullen ze een goede kans hebben om hun titel in 2021 te verdedigen.

Hoe de Tampa Bay Buccaneers hun success van 2020 kunnen herhalen in 2021

De Tampa Bay Buccaneers hadden een geweldig seizoen in 2020, met een Super Bowl overwinning, waardoor velen zich afvragen of ze hun success in 2021 kunnen herhalen. Er zijn een aantal manieren waarop de Buccaneers hun success van 2020 kunnen herhalen.

Ten eerste moeten de Buccaneers hun spelers behouden. Veel leden van de Buccaneers zijn als vrije agenten, waaronder de running back Leonard Fournette, de wide receiver Antonio Brown en de defensive end Shaquil Barrett. Het is belangrijk dat de Buccaneers deze spelers behouden, omdat ze een belangrijke rol hebben gespeeld in het succes van 2020.

Ten tweede moeten de Buccaneers hun verdedigingsstrategie behouden. De verdedigingsstrategie van de Buccaneers was een van de meest succesvolle van het seizoen. Ze hebben een sterk pass rush, goede dekkingen en een agressieve stijl van spelen. Als de Buccaneers dezelfde strategie gebruiken in 2021, zou dit hun kansen om te herhalen vergroten.

Ten derde moeten de Buccaneers hun offensieve strategie aanpassen. Hoewel de Buccaneers in 2020 een sterk offensief spel hebben gespeeld, moeten ze hun strategie aanpassen om te slagen in 2021. De Buccaneers zullen hun offensieve spelers moeten gebruiken om meer dynamische spelen te maken en meer risico's te nemen.

Als de Buccaneers deze stappen volgen, hebben ze een goede kans om hun success van 2020 te herhalen in 2021. Als ze de juiste verdedigings- en offensieve strategieën gebruiken, kunnen ze een sterk team creëren dat in staat is om te concurreren om een Super Bowl-titel.

- Verslag HCP witviswedstrijd 4 mei
Afgelopen Zondag 4 Mei 2003 was het weer zover. Om 06.30 uur was het weer dringen in café restaurant“de drie zwanen” te Purmerend. 103 Deelnemers stonden zich te verdringen voor een lootje om daarna bij hun stek alles op te zetten. Het was een vrije wedstrijd wat inhoud dat er met alle hengels gevist mag worden (zolang het er maar 1 tegelijk is). Er werd gevist in drie vakken, opgezet vanaf Spijkerboor tot aan de molen. - Lees verder

5 Witvis team Roofvisteam 6 Karper team
Het ABU-HCP snoekbaarsteam
Teamleden: Edwin Wouters en Johan Schoot.

Het snoekbaars (roofvis) team is in 2001 ontstaan nadat Edwin en Johan met de platbodem van Edwin een wedstrijdje hadden mee gevist met het N.K.S. (Nederlands Kampioenschap Snoekbaarzen) op het Amsterdamse IJ.
Dit beviel zo goed dat Johan opperde om in 2002 vaker mee te doen. Het was Johan die besloot om een goede boot aan te schaffen en daarmee het begin zette om eigenlijk maar alle N.K.S. wedstrijden mee te vissen.
Zonder verdere vaar en vis ervaring schreven we ons in voor de wedstrijden, en dat een balletje raar kan rollen bleek al snel.

De eerste wedstrijd vingen we niet alleen de grootste vis maar behaalden we gelijk een finale ticket. Toch bleek het snoekbaarsvissen moeilijker als we dachten. De daarop volgende wedstrijden visten we ons niet in de prijzen maar toch weer iedere keer een goede middenmoot. Bij de wedstrijd Nederland - België hadden we alle geluk aan onze zijde en wisten we deze wedstrijd als winnaar af te sluiten met zowel de meeste vis als ook de grootste vis. Bij de uiteindelijke finale wisten we de 14e plaats te behalen.

Daar we al veel met de producten van ABU - Berkley en Mitchell vissen is ons gevraagd om komend jaar meerdere producten van de firma´s te testen en wordt het HCP-team powered bij ABU. De teamnaam wordt dan ook voor 2003:
ABU / HCP snoekbaars team.
- N.K.S. Nederlands Kampioenschap Snoekbaarsvissen
Het is September 2001 als vismaat Johan met het idee komt om eens mee te doen met een snoekbaarswedstrijd. Er is namelijk die maand een wedstrijd op het Amsterdamse IJ en aangezien het rustig weer verwacht word kan er met mijn platbodem prima gevist worden. Onze uitslag is slecht maar de sfeer is zo gezellig dat we afspreken om 2002 eens vaker een wedstrijd mee te vissen. Het snoekbaarzen heeft Johan zo gegrepen dat hij op zoek gaat naar een boot. Mijn platbodem is namelijk wel een prima visboot maar voor het rustige varen en verticaalvissen is hij toch minder geschikt. Hij verleid teveel met een beetje wind, waardoor secuur vissen moeilijker is. Het zal Maart 2002 zijn geweest dat Johan in de winkel komt met de mededeling dat hij een “echte” snoekbaarsboot heeft gekocht. We praten over een “deep V” van 5 meter lang en 2 meter breed die ook het grote water en de harde wind aan kan. Dit had ik nooit durven dromen. Nu kunnen we het complete N.K.S. mee vissen. - Lees verder
5 Witvis team 5 Roofvisteam Karperteam
Het HCP-karperwedstrijdteam
Laatste weekend van september (24-25 september 2005)

- Karper koppelwedstrijd Simaja Put

- Wereldkampioenschap karpervissen Lac Amance 2003
Afgelopen 24 tot en met 27 April waren er de wereldkampioenschappen karpervissen op Lac Amance in Frankrijk. Bij dit wereldkampioenschap gaat het erom wie in die vier dagen en drie nachten als koppel de meeste vissen weet te landen met totaal het hoogste gewicht. Verder zijn er net als met witvissen vakken zodat er ook prijzen zijn voor de vakwinnaars en je kan de teamprijs winnen als je met drie koppels als team meevist. - Lees verder

- Verslag Koppelwedstrijd HCP 2003
Zaterdag 27 September was het weer een drukte van jewelste bij Hengelsport Centrum Purmerend voor de loting van alweer de 4e karperkoppelwedstrijd in de Simaja karperput te Scharwoude. Twintig koppels stonden weer te dringen om als eerste hun lootjes te trekken zodat ze alvast konden gaan op bouwen voor de gezelligste, natste, winderigste en koudste karperkoppelwedstrijd van het jaar. - Lees verder

5 Top

 

Hengelsport Centrum Purmerend is dealer van vele bekende merken

 

 
 

 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
en nog meer...